sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Pim,olet hypnotisoitu

Eikun siis haastettu.

Nikkola haastoi meikäläisen hyvän asian puolesta. Ehdot ovat seuraavat:



Listaa viisi laulua, joista pidät tällä hetkellä. Ihan sama, mitä genreä ne ovat, millaiset sanat niissä on tai ovatko ne edes hyviä, mutta niiden täytyy olla lauluja, joista todella nautit tällä hetkellä. Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!







1. The Hold Steady: Constructive Summer

Kivat kitarat, kiva koorus ja niin edelleen. Ja sitä paitsi sisältää pophistorian nerokkaimpiin lukeutuvan lainin: Raise a toast to Saint Joe Strummer/I think he might have been our only decent teacher.

2. The Gaslight Anthem: Drive

Paras uusi löytö hetkeen. New Jerseyn rock-romantiikkaa päivetettynä 2000-luvulle. Tasalaatuista parhautta. Vielä kun löytyisi debyyttilevy, jolta tämäkin klippi on.

3. Scandinavian Music Group: Vieläkö soitan banjoa?

Innostuin taannoin DBTL:ssa keikalla nähtyäni. Taitavat soittajat ja ihana laulaja on kombinaatio, joka yleensä vetoaa. Niin tälläkin kertaa. Kunhan tulee syksy voin käpertyä punaviinipulloon ja velloa surussa. Tämä biisi ikään kuin vaatii sitä.

4. Kid Rock: All Summer Long

Kid Rockin ilmeisesti täsmäkesähitiksi kynäilemä semi-ärsyttävä renkutus, jossa lainattu yhtä ja toista. Ansioksi laskettakoon (kai) se, ettei lainailu jää keneltäkään huomaamatta. Tuskin kestää kovin kauaa kulutusta, mutta menee jonkin aikaa ihan kivasti. Tapoihini kuuluvasti olen tämänkin bongasin kaksi kuukautta kesän jälkeen.

5. Bruce Springsteen: Sherry Darling

Jottei maine ihan menisi, laitetaan pakollinen Springsteen tähänkin. Jokainen listani vaatii sen. Henkilökohtainen Bruce-lottoni arpoi tällä kertaa tämän. Tällainen "tyttöjä ja autoja" -ralli, mutta on niitä muitakin.



Haastetaanpa Sadekoira, Neiti Takkutukka ja Kiiluva. Ai niin, viisi piti haastaa. No, sovitaan ettei mulla ole kavereita.

3 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Cdon.comista saattaisi löytyä Kaasuvaloanthemia?

http://www.cdon.com/

Tsekkaa sieltä.

Ukkomies kirjoitti...

Mainiota, kiitoksia tästä.

Viimeksi kun valikoiman tsekkasin löytyi vaan tuo tuorein julkaisu. Vaan nytpä oli nuo kaksi muutakin levyä ainakin listoilla. Tilaus lähti saa nähdä koska tulevat.

Jari Nikkola kirjoitti...

Lafka toimittelee matskua yleensä melko luotettavasti. Omat tilaukset ovat tulleet yleensä nopeasti ja ajallaan. Palautuksissa systeemi on hiukan hidas mutta toimii sekin kuin junan vessa. Suomen maajohtaja kuuluu henk. koht. tuttuihin eli kontakteja löytyy jos jotain muita tilaustarpeita on.