torstai 28. tammikuuta 2010

Lisää DBTL-kiinnityksiä

Tällainen putkahti sähköpostiin.

--------------

tiedote 28.1., julkaisuvapaa heti


EPPU NORMAALI JA YÖ DBTL-FESTIVAALIIN
Pe-la -talvitarjous päättyy 31.1.

Turun Down By The Laituri -kaupunkifestivaali esittelee tulevana kesänä suomirokin täyskäden. Aiemmin julkaistujen Lauri Tähkän ja Dingon lisäksi tapahtumassa esiintyvät myös Yö ja Eppu Normaali, jotka pääesiintyvät DBTL:in Pääteltan arkipäivinä. Eput nähdään lavalla keskiviikkona 28.7., Yö torstaina 29.7., Lauri Tähkä perjantaina 30.7. ja Dingo lauantaina 31.7. Jokaisena tapahtumapäivänä esiintyy myös useita muita artisteja.

Keskiviikon ja torstain ennakkomyynti on alkanut Lippupalvelun lippukaupoissa
ja verkkomyynnissä http://www.lippupalvelu.fi. Perjantain ja lauantain käsittävä, 50 euron erikoishintainen yhdistelmälipputarjous on voimassa 31.1. saakka, jonka jälkeen ennakkomyynnissä
jatkavat Pääteltan päivät keskiviikosta lauantaihin hintaan 30 euroa/päivä. Teltan ikäraja on 18 vuotta.

----------------------------

Eput, Yö, Dingo, Lauri Tähkä... En sano muuta kuin, että kauas on tultu Laiturin alkuperäisestä ideasta. Muistaakseni menneinä vuosisatoina kyseinen kansanjuhla oli melko poikkitaiteellinen häppeninki, missä oikeasti saattoi törmätä johonkin kokeelliseen, erilaiseen ja jännään.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tosi yllättävät artistikiinnitykset.

Kari kirjoitti...

Blääh. Anna kommentoi hyvin. Itsekin bloggasin samasta aiheesta jo ensimmäisten kiinnitysten jälkeen. Olisikohan aika jo jonkun ideoida uusi tapahtuma vanhan dbtl:n filosofialla? Nykyinen kun näyttää muuttuneen pelkäksi iskelmäfestariksi.

SAKO (Samuli Koivulahti) kirjoitti...

Zaah,,, mitäs tähän voisi sanoa. Kyllä Eput mulle kelpaa :D